Упознавање са профилима средњих школа

Нека деца још од „малих“ ногу знају чиме ће се бавити, те следе свој сан. Такви појединци ипак не чине већину. Многи се одлучују на основу талента који поседују или љубави према одређеној професији. Ипак, има много неодлучних или недовољно информисаних, који имају мање или веће потешкоће у доношењу одлуке о будућем занимању.

Велику улогу у одабиру будуће школе и професије имају и родитељи, па се многи одлучују да наставе њиховим путем и да их наследе. Међутим, знамо и да велики број има потешкоће у доношењу одлуке чиме ће се бавити. Управо онима који су неодлучни дајемо могућност да посете штандове средњих школа који им могу олакшати избор.

Данас су наши ученици осмог разреда имали могућност да се у ОШ ,,Цар Константин" у Нишу упознају са разним профилима средњих школа , постављају питања и добију јасне и конкретне одговоре о школи за коју покажу интересовање.

Хвала ОШ ,,Цар Константин" и директорки школе Гордани Милошевић на гостопримству и одличној организацији.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram